Call Us Now: +32 460 225 693
Poznate nove informacije o Huawei P70 seriji

Poznate nove informacije o Huawei P70 seriji

Očekuje se da će kompanija Huawei do kraja prvog tromjesečja ove godine predstaviti P70 flagship seriju. Ona će stići kao nasljednica P60 serije, a sada saznajemo nove detalje o njoj.

Ako je suditi po vremenu predstavljanja P60 serije, moguće je da P70 serija bude predstavljena u trećem mjesecu ove godine. Digital Chat Station ovih dana podijelio je nove informacije o P70 seriji.

Tako on navodi da kineska kompanija testira dvije veličine ekrana za P70 seriju – 6,5” i 6,8”. Očekuje se da će oba stići sa 2.5D zakrivljenjem, 1.5K rezolucijom i LTPO tehnologijom. Isti leaker prenosi da su okviri ekrana impresivno tanki.  

Nedavno je ovaj leaker naveo da bi P70 serija trebala stići sa OLED ekranima koji će biti isporučeni od čak 4 različita kineska proizvođača. Očigledno je da Huawei nastoji ovim potezom još više probuditi patriotski osjećaj kod Kineza, da što više kupuju domaće proizvode.

Ako se Huawei bude držao sastava P60 serije, Huawei P70 mogla bi uključivati tri modela – Huawei P70, Huawei P70 Pro i Huawei P70 Art.

Genius Electronic Optical navodno će isporučiti nadograđeni ultraširoki modul kamere Huaweiju za P70 seriju. Navodno novi ultraširoki senzor ima 1G6P sočivo sa jednim staklom i šest plastičnih elemenata, te senzor od 1”. To bi bila ogromna nadogradnja u odnosu na prethodnu seriju. Pored toga, navodno kineska kompanija radi i na novom skeneru otiska prsta, koji će se naći ispod ekrana Huawei P70 modela.

Kineska kompanija navodno ima za cilj da isporuke P70 serije poveća od 100% do 120% u odnosu na P60 seriju, a dio tog cilja je i značajno povećanje globalnih isporuka.

VIA

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se

Jednostavno se prijavite preko:

Inline Feedbacks

Pogledaj sve komentare

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.