Call Us Now: +32 460 225 693
Doar azi poți achiziționa telefoane Samsung în 24 de rate fără dobândă de la Altex! Flagship-urile din seria Galaxy S22 au parte de discount

Doar azi poți achiziționa telefoane Samsung în 24 de rate fără dobândă de la Altex! Flagship-urile din seria Galaxy S22 au parte de discount

Când vine vorba de alegerea unui smartphone, modelele din portofoliul Samsung se află printre preferințele românilor. Ei bine, dacă voiai să îți cumperi un telefon Galaxy, timp de 12 ore poți alege plata în 24 de rate pe Altex cu dobândă 0%. În plus, am descoperit prin intermediul BF.ro că acestea au parte și de discount. Inclusiv cele mai noi flagship-uri din seria Galaxy S22 se află în ofertă până mâine, ora 1:00 AM. Detalii avem mai jos.

Merită menționat că oferta este limitată și aveți la dispoziție doar 12 ore pentru a profita de aceasta. În portofoliul retailerului găsim flagship-uri din lineup-ul Galaxy S22, dar și modele populare ca Galaxy S21 FE, Galaxy A33 5G și Galaxy A53 5G. Este disponibil  chiar și cel mai ieftin telefon 5G din portofoliul companiei sud-coreene – Galaxy A22 5G. Iată o listă cu cele mai atractive modele:

Am făcut și o simulare și am descoperit că Galaxy S22 Ultra în configurație ce implică 12 GB RAM și 256 GB stocare este vândut la cel mai mic preț din România. Îl puteți achiziționa azi în 24 de rate cu 0% dobândă pentru doar 237 lei / lună. De asemenea, un alt model atractiv ar fi Galaxy A53 5G, disponibil în rate pentru doar 65 lei/lună timp de 24 de luni. Evident, în ofertă se află și alte modele, pe lângă cele menționate.

Găsiți smartphone-urile aici!

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.