Call Us Now: +32 460 225 693
Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro vor debuta la nivel global pe 26 septembrie; Flagship-urile de toamnă ale companiei vin cu optică Leica!

Xiaomi 13T și Xiaomi 13T Pro vor debuta la nivel global pe 26 septembrie; Flagship-urile de toamnă ale companiei vin cu optică Leica!

Bănuiesc că Xiaomi este compania cu cele mai multe flagship-uri din portofoliu și în acest an. Pe lângă seria Xiaomi 13 care include 3 modele de top, producătorul are un terminal pliabil proaspăt anunțat (MIX Fold 3), iar acum pare că ne pregătim de lansarea a două noi flagship-uri de toamnă sub seria Xiaomi 13T. Chiar cofondatorul companiei, Lei Jun, a anunțat vestea pe contul său de Twitter. Noul lineup de terminale sosește pe 26 septembrie și va aduce optică Leica. Mai jos avem detalii.

Evenimentul de lansare va fi organizat sub sloganul „Masterpiece în sight”, semn că vorbim despre smartphone-uri care vor sta tare bine la captura foto / video. Conferința va fi organizată în Berlin, începând cu ora 15:00 (ora României) și va putea fi urmărită online, pe site-ul mi.com, probabil și pe YouTube. Rămâne totuși ca producătorul să stabilească aceste detalii și vom reveni cu un articol prin care vă vom prezenta cum puteți urmări lansarea.

Până acum am descoperit că Xiaomi 13T ar fi de fapt o variantă rebranduită a smartphone-ului Redmi K60 Ultra. Asta înseamnă că ar aduce display de 6.67 inch cu refresh rate de 144Hz, un OLED cu rezoluție de 2712 x 1220 pixeli. Are baterie de 5000 mAh, se încarcă la 120W pe fir, iar sub capotă vom primi un procesor MediaTek Dimensity 9200+. Ar aduce cameră principală de 50 MP în spate, una ultrawide de 8 MP și una macro de 2 MP + un senzor selfie de 20 MP.

Rămâne cumva în umbră Xiaomi 13T Pro și mai mult ca sigur luminile reflectoarelor vor fi ațintite spre acest model. Mă gândesc că el e smartphone-ul ce va beneficia de optică Leica și e posibil să aducă un senzor principal de 200 MP, posibil chiar un senzor periscopic pentru zoom. Ar trebui să găzduiască și cel mai puternic procesor Qualcomm și anume Snapdragon 8 Gen 2. Totuși, nu și-a făcut apariția în leak-uri până acum, iar Xiaomi ar trebui să înceapă o campanie de teasing curând.

Rămâne să aflăm ce ne pregătește compania în următoarea perioadă.

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.